-.- lidköping suger




Helt omöjligt  detta kan ju inte vara sant  eller  jo de är ju söndag .-.

De finns inget att  göra hela stan är tom  och  man har inget liv känns  så menings löst allt  kollar snart på någon tråkig banserie  känner jag sen drar jag till  ug  och  sitter  där och  trökar resten av dagen med  annat folk  som  slösar bort sitt liv jaja  heeeej så länge

Hockey

Vad trött man kan vara då , igår  åkte jag pappa  till rese  och  åt lite där  sen kom bussen vi skulle med till Göteborg med ett par andra en  sak jag inte berättat  för  er läsare  men  jag  har  Add .
Add  är inget farligt de är som adhd  fat utan hyperaktivitet kan man säga, och jag äter medicn för detta men  nå väl kan prata om de någon annan gång så jag åkte med  compasen  de  är för andra som ahr någon typ av  syntomer och annat.

I alla fall så gick vi på bussen  så kom jesper in  min  kompis  viste inte att  han hade  någon syntom men  de hade han tydligen så jag satt vid han  och hans macbook  nicee  dee  (Y)
men så åkte vi  och  så va  vi frame vid  Göteborg så  skulle alla ses  vi sektion u  men pappa  min bror och jag  gick till b  klacken  och stog där  träffa  även magnus  igår och hälsa på han där i klacken  riktigt trevligt  .
Sen va de en gamal gubbe  som prata med mej  om att jag skulle  börja spela hockye och allt va de nu va  :P
I alla fall så sista perioden drog jag med mig jesper upp i klacken  och han verka tycka att de va kul  : )
De va första gången han stog där  så de va kul tror ja han tycker  hoppas jag iaf.
Sen att frölunda förlora  deppar vi inte över utan vi kommer igen de ser mörkt ut just nu  men vi kommer igen de vetr  vi .

sen på vägen hem satt vi brevid varan igen  och  jag veti fan men  vi hade  vita saker  som vi skoja bråka med varandra om .  de va går dagen .

bilder kommer  .

Mitt ämne.

Tänkte på  de här med att vara mamma i tidig ålder,  tänker på de sjukt mycket  och hur jävla gulligt det är att gå runt med en helt underbar person i magen som snart blir som en sjäv men tänk  vad sjukt gulligt men ändå inte  men  ändå  asså  jag blir helt  tokig på detta  kan jag ju säga men men  älskar de  jag är de inte men tänker på de
:)


Tänker ta upp ett ämne snart ,,,,

Snart blir de ett ämne som börjar göra mig mer och mer intreserad för de.
Tänker ändra om bloggen snart  och skriva den lite mer som mig och fixa lite bilder och så va de blir för något får ni se,


Vad kan ämnet vara.?;)



bilden tagen av mig  våren 2009 :) usch vad tiden går fort :O

Trött.. -.-

jag är sjukt morgon trött men  jag  är extra trött idag känns de som,,,,  kunde inte sova så mycket igår eller  aaa  från lördag till söndag.


men de vca en riktigt kul  helg  kan jag säga  , :D
snart  äre  skoldax  .-. inte så kul men blir att dra mig till dlg senare  idag    med timon  :D


nice de  kan man säga :D

just nu  blir da att dra på sminket och dra på sig byxorna  ta med kläder till idrotten  (y -.-



Old bild  orkare inte ta ny  X)

hemma

hemma efter en underbar helg ,,,  :D

skola





Dax att gå till skolan  nu då  ; )

Skola

Godmorgon !  idag börjar skolan igen  hoppas  de blir kul  som jag hoppas de  blir  och  hoppas  allt kommer  bli som de va förr, men  man kan ju alltid hoppas  ska iaf träffa johan  och  alla andra  efter skolan dag men jag måste dra mig iväg nu så buss hej ,

 

 

Oldbild  :D

Gratis bio



Gratisbio.se



Gå med helt gratis , samla poäng och  växla till prisentkort du får 500  poäng om du blir medlem, så bli medlem nu  :D

2011

 

 

Nytt  år  nya  problem  nya händelser.!

 

 

som sagt  äre  nytt  år  och mitt har  börjat sådär,,  jag  e lite små sjuk kan man  säga men inget som hindrar mig om jag säger så , blir att  åka till  örebro i veckan med mamma, matyias,theo och jenny  och några kompisar till mamma  och mattias och dem.

idag vet jag inte vad jag ska hitta på men  får se vad som händer, och hur jag mår, juste kom på att om en månad blir jag ju 16  awesome  :D

Men idag så fyller  ju Adam nilsson i min klass  år  Grattis till han   , hurra hurra hurra hurra  :P

min  btw ,  måste  tänka igenom  om jag  ska ta han tillbaka eller  inte  ;/<33

RSS 2.0