highwayman

Jag & Mimmi♥

Tisdag eller..?

Man glömmer så lätt dagarna nu när det är sommarlov har jag tänkt på humm,,,i alla fall så idag ska jag typ åka och sola i think så blir att göra det med min pappa och bror får ta med min kamera är så sugen på att ta kort just nu känner jag.
Till helgen får man se vad som händer om man träffar T,L,S  (A)
han jobbar ju just nu så kan ju inte träffa han  -.-
Men till helgen  är han ledig så bara att träffa han då : )
Älskar vädret just nu asså så himla härligt måste jag bara säga jag som har lätt för att bli brun oxå så är det extra  nice  känner mig redan frech  lixom solar inte solarium  när det inte  är bra väder om det  är dåligt går det bra med 15 min kanske men egentligen så tar ju solen mer än ett solarium,,,!
men nu ska jag börja fixa mig lite smått ta på badkläder och så hjälpa pappa när han kommer hem att packa  fika och så  det hjälper ju int min bror till med kan jag säga -.-




Helgen

Halloj denna  helg/midsommar har vart  illnice  förs så trodde jag att  midsommaren skulle blli hur jävla tråkig som helst men  set blev den ju inte ,
Utan jag  åkte med några kompisar och festa  blev lite för mycket så va tvungen att åka hem då lite tidigt men  ändå sjukt kul kväll med sjukt gulligt foolk asså måste göras om men inte något drickande för min del då  inte lika  myket iaf,,,
Sen  så har vi ju lördagen då jag träffa vicky kalle anna och så lilla simon hade sjukt kul och grilla  och hade os sen  gick jag hem  och somna  väldigt gött va lite bakis den dagen oxå  .
Och idag så har man vart på svalnäs och solat badat  för andra eller 3 gången år  och jag  blev ju inte bara litttttte  brun på ryggen  men  ajjja det  är illnice funderar på att sola magen min imorgon ,
Efter det  så va jag med lollo och hennes kussin  och  åkte till villabadet ass gött det oxå säger jag bara .
"!

Midsommaren 2011

blir att fira i Lidköping  och se vad som händer  och så sen så ska  vi  åka ut och grilla lite  någon stans  så ska höra om det inte finns  någon annan  att  komma till kanske  så man  får lite  "fun"  ;)  jaja  ia alla fall  blev väckt av min bror vid  typ 10 idag -.-  

irriterad

Märker att  blogg.se  är lite off  idag  asså  går inte ladda upp  bilder normalt  skit skit skit  oxå  :O

Torsdag

Facelook : P

Torsdag

Dagens:
Shoorts:Gina
Tunika:Gina

Illgooa :D

Dålig

Känner att jag  e kass på att blogg men  det  är ju sommarlov nu  och  har inte tid för datan då ...
kan i alla fall berätta  lite vad som  hänt och så.
Den sista veckan på Fredriksdalskolan har vi  inte gjort så himla mycket utan mest städat lekt lekar kollat på hipp hipp haft  dans fått våra betyg vart ledsna  och sagt hejdå.
Mån:va  en helt vanlig dag så som jag minns  den iaf. jag gick
Tis: så hade vi klassens dag  så vi lekte lekar hade  tippspromenad eller vad man nu ska kalla det  slutade tidigt den dagen.
Ons: Skulle  vi egentligen städa ur våra skåp men det  gjorde dem på torsdagen.!
Tor: va jag hos  doktorn  och kolla så  allt va bra  och så så min vikt ligger samt med min bmi  .!
sen gick jag till skolan  städa mitt  skåpp  kolla  lite på fotbollen sen gick jag jenny hem till mig för att fixa mig till dansen .
Mitt i allt skulle  vi till  studiefrämträdandet och skriva på papper om våran video som vi gjort.
sen va det dansen  och de va trevligt  mycket kort tagna  tyvärr  glömde jag ju min kamer som va så synd  tycker jag då men de va iaf spex och så dans och ja.
Fre: va det skolavslutning vi samlades i aulan och  hörde kören sjunga och andra från kören sjunga så himla fint satt  och grät kan jag säga.
Rekton prata lite och skoja till det då och då  för det inte skulle  bli någon dålig stämning eller  ledsamn  kan man säga.
våran klass gickl  upp  och  pratade om tiden som vart och hur mycket vi kommer att sakna den  och så  alla tjejer satt vid ett  bord  och grätt  det går inte att inte gråta om man ser en som börjar,, omöjligt asså.
Lärarna delade ut våra betyg och kramade om oss  och  önskade oss  lycka till  och  det va  nästan så dem oxå hade tårar i deras  ögon oxå .!
jag hade  totalt 160 poäng  ganska bra  ändå  men kommer inte in på ett program  utan  är ju priv ansökande  just nu och hoppas jag blir antagen  på något,
Svenska:G
Engelska:G
Matte:***
Teknik:G
Alla  no ämnen :G
Alla so ämnen :G
Musik:G
slöjd:vg
bild:vg
jag tror det  är alla  ämnen i alla fall  det  är 160  poäng jag har .
surt säger jag bara  det med matten asså  om jag skulle  fått  G  i den skulle jag ju komma  in på Det jag ville ;(
men jaja  så  ärdet  blir att  ligga  i nu  och jag taggar  som bara den.

BALKONGEN+SOL =UT NU

Brillorna på  och dax att dra sig ut  :)
RSS 2.0